Search found 6 matches

by davydnorris
Sat Aug 12, 2017 12:03 pm
Forum: Report Bugs
Topic: (RTOS_SDK) Memory Leak on mbedtls/lwip
Replies: 9
Views: 843

Re: (RTOS_SDK) Memory Leak on mbedtls/lwip

@ESP_Faye

Will these fixes also be merged into the NONOS versions of the libs?

Would it make sense to have the libs in a separate repo that can be used as a subcomponent of both RTOS and NONOS SDK repos? Then a fix in one place will cover both?
by davydnorris
Sat Aug 12, 2017 11:59 am
Forum: Report Bugs
Topic: (RTOS_SDK) mbedtls_ssl_write low memory issue
Replies: 9
Views: 468

Re: (RTOS_SDK) mbedtls_ssl_write low memory issue

Hi @ememberus, The source for the lwip and mbedtls libraries has now been released in the NONOS SDK on Github: https://github.com/espressif/ESP8266_NONOS_SDK Have a look under third_party. There have also very recently been some fixes and a couple of pull requests addressing leaks and connections bu...
by davydnorris
Wed Jun 07, 2017 1:56 pm
Forum: ESP8266 SDK
Topic: espmissingincludes.h How long this will continue?!!
Replies: 4
Views: 996

Re: espmissingincludes.h How long this will continue?!!

+1000!!

Please, please can you add function prototypes for the missing functions! It is simple to do, and will help fix so many annoying errors and also will help Link Time Optimisation
by davydnorris
Sun May 28, 2017 12:42 pm
Forum: Report Bugs
Topic: SSL Server only sends once and then throws error -5
Replies: 2
Views: 363

Re: SSL Server only sends once and then throws error -5

Thanks Faye,

Replied to the Git Issue with test code. Let me know if you need anything else.
by davydnorris
Sat May 20, 2017 10:10 am
Forum: Report Bugs
Topic: SSL Server only sends once and then throws error -5
Replies: 2
Views: 363

SSL Server only sends once and then throws error -5

I have added SSL capability to the esphttpd project, and everything seems to be working fine in regular HTTP mode, but when I connect a client via HTTPS, the espconn_secure_send() function will only work the first time. The next time it fails to send with error -5 (ESPCONN_INPROGRESS). Checking the ...
by davydnorris
Sat May 20, 2017 9:55 am
Forum: AT+ Commands
Topic: ESP8266 - SSL Webserver
Replies: 2
Views: 742

Re: ESP8266 - SSL Webserver

I have just had exactly the same issue! I have recently modified esphttpd to add support for SSL, and have experienced the exact same problems as you. I've posted in the community forum as well but here's my debug dump from the esphttpd server as I try to connect to the root (which redirects to the ...

Go to advanced search