【Feedback】ShowCritical:0 ??

mash
Posts: 5
Joined: Thu Feb 04, 2016 12:30 am

【Feedback】ShowCritical:0 ??

Postby mash » Tue May 31, 2016 6:32 pm

I'm seeing this in the logs just before resetting, while doing some heavy crypt calculations.

ShowCritical:0

ets Jan 8 2013,rst cause:4, boot mode:(3,6)

wdt reset
load 0x40100000, len 1856, room 16
tail 0
chksum 0x63
load 0x3ffe8000, len 776, room 8
tail 0
chksum 0x02
load 0x3ffe8310, len 552, room 8
tail 0
chksum 0x79
csum 0x79

2nd boot version : 1.5
SPI Speed : 40MHz
SPI Mode : QIO
SPI Flash Size & Map: 32Mbit(1024KB+1024KB)
jump to run user1 @ 1000


What does this mean? And how can we avoid this?
I'm using the latest 1.4.0 RTOS SDK.

ESP_Rubin
Posts: 222
Joined: Wed Jun 29, 2016 11:59 am

【Feedback】Re: ShowCritical:0 ??

Postby ESP_Rubin » Thu Jun 30, 2016 3:37 pm

sorry, i never reproduce this issue on my board, maybe you can mark the print in ./third_party/freertos/port.c:314: ets_printf("ShowCritical:%d\n",uxCriticalNesting);

mengzawj
Posts: 24
Joined: Mon Feb 01, 2016 12:06 am

Re: 【Feedback】Re: ShowCritical:0 ??

Postby mengzawj » Wed May 17, 2017 11:06 pm

ESP_Rubin wrote:sorry, i never reproduce this issue on my board, maybe you can mark the print in ./third_party/freertos/port.c:314: ets_printf("ShowCritical:%d\n",uxCriticalNesting);



I have run into the same problem,any suggestions?

Code: Select all

[2017-05-17 22:55:32.784 R]ShowCritical:0

[2017-05-17 22:55:33.190 R]
 ets Jan  8 2013,rst cause:2, boot mode:(3,6)

load 0x40100000, len 31268, room 16
tail 4
chksum 0xe1
load 0x3ffe8000, len 2240, room 4
tail 12
chksum 0x70
ho 0 tail 12 room 4
load 0x3ffe88c0, len 1264, room 12


This problem sometimes arise,and no other exceptions!

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 5 guests