NONOS_SDK 1.5.4.1 Patch causing fatal errors

winzin311
Posts: 11
Joined: Tue Jul 12, 2016 2:01 pm

NONOS_SDK 1.5.4.1 Patch causing fatal errors

Postby winzin311 » Tue Jul 12, 2016 2:12 pm

Dear Espressif,

After applying the 1.5.4.1 patch files to my stable 1.5.4 code base, upon flashing my eagle.flash.bin and eagle.irom0text.bin, my ESP8266 module (ESP-12 or ESP-12F) goes berserk and the blue led keeps flashing continuously. Using putty, I see that some fatal exception kept occurring.

I have followed the instructions mentioned in patch notes by flashing blank.bin to 0x7e000, then esp_init_data_default.bin to 0x7c000. I replaced the lib.a's, added the sample code in user_main.c to my application's user_main.c and loaded my application (eagle.flash.bin -> 0x00000 and eagle.irom0text.bin -> 0x40000. My flash map is 0.

If I go back to program the application binaries from my 1.5.4 codebase, my applications starts as per normal.

Have you seen a similar issue?

Thank you.

ESP_Rubin
Posts: 222
Joined: Wed Jun 29, 2016 11:59 am

Re: NONOS_SDK 1.5.4.1 Patch causing fatal errors

Postby ESP_Rubin » Tue Jul 12, 2016 2:55 pm

I tried the patch with our AT example, everything ok.
could you share your source code for my verification?

winzin311
Posts: 11
Joined: Tue Jul 12, 2016 2:01 pm

Re: NONOS_SDK 1.5.4.1 Patch causing fatal errors

Postby winzin311 » Wed Oct 11, 2017 5:46 am

Hi Rubin,

Sorry for the extremely late reply, thanks for your comment. Honestly haven't gone back to try this out. I think I'll try it on the new 2.1.0 version and see if I have the same issue.

Thanks!

winzin311
Posts: 11
Joined: Tue Jul 12, 2016 2:01 pm

Re: NONOS_SDK 1.5.4.1 Patch causing fatal errors

Postby winzin311 » Mon Nov 13, 2017 9:07 am

Ok, just tried to replicate the same on 2.1.x and seems I don't see the issue I was having anymore!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests