Search found 4 matches

by travjav
Sun Nov 10, 2019 12:49 pm
Forum: AT+ Commands
Topic: Sending POST and GET request with params and body
Replies: 2
Views: 1749

Re: Sending POST and GET request with params and body

@Her Mary This helped, but it was a GET request. My request will be a post and I have been unable to find any solid good explanations on how to prepare these properly. With my examples included in the question; I cannot get my server to respond to the ESP client in any situation. I have been blocked...
by travjav
Sun Oct 27, 2019 11:32 am
Forum: AT+ Commands
Topic: Sending POST and GET request with params and body
Replies: 2
Views: 1749

Sending POST and GET request with params and body

Hello, I am new to the ESP* module and am super excited to get this thing working.I have successfully been able to communicate with the module using my Arduino serial port. This particular module is going to be controlled by my Embedded device ( stm32**) in which I need to send AT commands to the mo...
by travjav
Sun Oct 27, 2019 11:18 am
Forum: AT+ Commands
Topic: ESP-WROOM-02D Unable to respond to AT commands
Replies: 2
Views: 717

Re: ESP-WROOM-02D Unable to respond to AT commands

Hey thanks for responding, I got this it has been solved. For some reason my one line was not making proper contact I had to clean the pin and after I was able to get it going using AT+CWMODE= X

Thanks!
by travjav
Sat Oct 19, 2019 12:21 am
Forum: AT+ Commands
Topic: ESP-WROOM-02D Unable to respond to AT commands
Replies: 2
Views: 717

ESP-WROOM-02D Unable to respond to AT commands

Hello everyone, I need some help determining why ESP-WROOM-02D does not respond back to me other than when i boot it up and click the reset button; in which case I receive a "ready". I have two different modules of these and they both respond the same way on different computers using diffe...

Go to advanced search