Search found 13 matches

by masacate
Fri Nov 13, 2015 4:00 pm
Forum: ESP8266 SDK
Topic: [SOLVED]New router does not work with RTOS sdk
Replies: 6
Views: 4482

Re: [SOLVED]New router does not work with RTOS sdk

This is simply a naked sample to see that the problem was the connection with the router and to avoid any uncertainty about some possible programming bugs.
by masacate
Mon Nov 09, 2015 3:36 pm
Forum: ESP8266 SDK
Topic: RTOS_SDK V1.3 do not fit my code any more
Replies: 14
Views: 15524

Re: RTOS_SDK V1.3 do not fit my code any more

It works also for me. A new thing to learn.
Thanks Kolban
by masacate
Sun Nov 08, 2015 6:10 pm
Forum: ESP8266 SDK
Topic: RTOS_SDK V1.3 do not fit my code any more
Replies: 14
Views: 15524

Re: RTOS_SDK V1.3 do not fit my code any more

some problem.
by masacate
Wed Nov 04, 2015 3:27 pm
Forum: ESP8266 SDK
Topic: Migrating applications from SDK 1.3 to SDK 1.4
Replies: 8
Views: 5649

Re: Migrating applications from SDK 1.3 to SDK 1.4

My problems with my router and the SDK 1.4 that forced me to use the !.3 version again has been solved withe the SDK update esp_iot_sdk_v1.4.1_pre5_15_10_27
thanks
by masacate
Wed Nov 04, 2015 3:25 pm
Forum: ESP8266 SDK
Topic: [SOLVED]New router does not work with RTOS sdk
Replies: 6
Views: 4482

Re: New router does not work with RTOS sdk

Solved with the new release ESP8266 SDK RTOS 1.4
thanks
by masacate
Wed Sep 30, 2015 12:41 am
Forum: ESP8266 SDK
Topic: Migrating applications from SDK 1.3 to SDK 1.4
Replies: 8
Views: 5649

Re: Migrating applications from SDK 1.3 to SDK 1.4

Hi,
I have also similar problem, I had to go back from sdk 1.4 to 1.3, my program that worked perfectly with the 1.3 version is continually trying to connect because of errors with the 1.4 version

masacate
by masacate
Sat Sep 19, 2015 3:21 am
Forum: ESP8266 SDK
Topic: [SOLVED]New router does not work with RTOS sdk
Replies: 6
Views: 4482

Re: New router does not work with RTOS sdk

Hi, I have added "stationConf.bssid_set = 0;" to my RTOS program and the problem continue. I have also used the program you indicated http://bbs.espressif.com/viewtopic.php?f=31&t=228 and there is no problem. It seems to occur only with RTOS programs I use. It happens even with the sim...
by masacate
Wed Sep 16, 2015 5:12 pm
Forum: ESP8266 SDK
Topic: [SOLVED]New router does not work with RTOS sdk
Replies: 6
Views: 4482

[SOLVED]New router does not work with RTOS sdk

Hi, I have been using the last Espressif RTOS SDK (august 2015)without problem, I have replace my router (other model) and in theory everything is the same. Since this moment I are not able to connect to the WIFI using the RTOS version, I can connect without problem using AT. Some suggestions please...
by masacate
Thu Apr 09, 2015 2:54 am
Forum: AT+ Commands
Topic: ESP8266 2Mb problem
Replies: 6
Views: 5222

Re: ESP8266 2Mb problem

Just to complete the info for the flash program I used (ESP FLASH DOWNLOAD TOOL v 0.9.3.1)
for reflashing my 2MBytes ESP8266 of Olimex

The files and the offsets:

boot_v1.3(b3).bin 0x00000;
user1.1024.new.bin 0x01000;
blank.bin 0x7E000;
blank.bin 0x1FE000;

Flash size:
16 Mbits
by masacate
Thu Apr 09, 2015 1:06 am
Forum: AT+ Commands
Topic: ESP8266 2Mb problem
Replies: 6
Views: 5222

Re: ESP8266 2Mb problem

Solved. Just to avoid another one to get crazy. - The name of the user1.xxxx.new.bin generated after compiling is either: user1.512.new.bin (when you select SPI size 512Mb) or user1.1024.new.bin (when you select 1024Mb or 2048 or 4096Mb for you SPI) After seen the makefile, it results that although ...

Go to advanced search