Search found 8 matches

by marcoleo
Thu Apr 07, 2016 5:58 pm
Forum: AT+ Commands
Topic: UDP Broadcast 239.255.255.250
Replies: 8
Views: 12164

Re: UDP Broadcast 239.255.255.250

Me too would the possibility of using multicast with AT commands I should implement this feature on devices that can handle the ACN protocol (ACN is a suite of network protocols for theatrical control developed by ESTA. It is Also Referred to as BSR E1.17, Entertainment Technology - Multipurpose Net...
by marcoleo
Wed Jun 17, 2015 8:14 pm
Forum: ESP8266 SDK
Topic: File esp_iot_sdk_v1.1.2\bin\at\userxxx.bin is missing!
Replies: 1
Views: 2098

File esp_iot_sdk_v1.1.2\bin\at\userxxx.bin is missing!

File esp_iot_sdk_v1.1.2\bin\at\userxxx.bin is missing!
by marcoleo
Thu May 28, 2015 2:51 pm
Forum: Report Bugs
Topic: The command AT+CWMODE_DEF not stores correctly in Flash
Replies: 4
Views: 5743

Re: The command AT+CWMODE_DEF not stores correctly in Flash

Thanks,
but i think espressif should release any version of precompiled firmware so users with esp modules with 512k flash can still use latest firmware. :roll:
by marcoleo
Thu May 28, 2015 2:43 pm
Forum: AT+ Commands
Topic: At v23 fails to boot on 512kB, fatal exception - RESOLVED
Replies: 26
Views: 40240

Re: At v23 fails to boot on 512kB, fatal exception

doughboy wrote:I think espressif should release this version of precompiled firmware so users with esp modules with 512k flash can still use latest firmware.

Thanksssss for the build dougboy
You are a rock!!!
by marcoleo
Wed May 27, 2015 2:11 pm
Forum: Report Bugs
Topic: The command AT+CWMODE_DEF not stores correctly in Flash
Replies: 4
Views: 5743

Re: The command AT+CWMODE_DEF not stores correctly in Flash

Programmed 25Q40 (512KB)

Choosing 1024KB flash:
boot_v1.4 (b1) .bin; 0x0000;
user1.1024.new.2.bin; 0x1000;
blank.bin; 0x7E000 and 0xFE000 <== ok

The problem persists.
After the first cycle power OFF/ON CWMODE = 3 (OK)
After the second cycle power OFF/ON CWMODE = 2 (BAD !!)
by marcoleo
Tue May 26, 2015 8:52 pm
Forum: Report Bugs
Topic: The command AT+CWMODE_DEF not stores correctly in Flash
Replies: 4
Views: 5743

The command AT+CWMODE_DEF not stores correctly in Flash

The command AT + CWMODE_DEF not stores correctly in Flash. Turning off and on the module, setting is lost (after 2 times?) I suppose that the problem also involves other commands ================ Power ON ================ AT+RST OK ets Jan 8 2013,rst cause:1, boot mode:(3,0) load 0x40100000, len 139...
by marcoleo
Tue May 26, 2015 7:52 pm
Forum: Report Bugs
Topic: esp_iot_sdk_v1.1.0_15_05_26 Connection problem
Replies: 3
Views: 9257

Re: esp_iot_sdk_v1.1.0_15_05_26 Connection problem

problem solved
The problem occurs if DHCP = 1.0
If AT+CWDHCP=1.1 is okay
Thanks Espressif_Faye!
by marcoleo
Tue May 26, 2015 3:00 pm
Forum: Report Bugs
Topic: esp_iot_sdk_v1.1.0_15_05_26 Connection problem
Replies: 3
Views: 9257

esp_iot_sdk_v1.1.0_15_05_26 Connection problem

esp_iot_sdk_v1.1.0_15_05_26 AT
Connection problems persist in station mode ... :cry:

Go to advanced search