Search found 14 matches

by ScottR
Mon Mar 02, 2015 12:32 pm
Forum: ESP8266 SDK
Topic: Connection with Apple devices not working in AP mode
Replies: 7
Views: 10966

Connection with Apple devices not working in AP mode

I have noticed in my testing of the IoT_Demo code that SDK0.9.3 was the last version that would connect to mobile Apple devices in AP mode. Since SDK0.9.4 I cannot get Apple mobile devices to connect in AP mode. They show the familiar blue check mark beside the network name "ESPXXXX", but ...
by ScottR
Mon Mar 02, 2015 12:25 pm
Forum: ESP8266 SDK
Topic: Curl commands stop working after a few minutes
Replies: 2
Views: 3291

Re: Curl commands stop working after a few minutes

It seems that the router was disconnecting the ESP module after a period of inactivity. I actually had to reset the router when this happened as resetting the ESP did not fix it. I have not been able to cause it to happen again since making some changes to the code with the new SDK. If I see it happ...
by ScottR
Sun Mar 01, 2015 5:42 am
Forum: ESP8266 SDK
Topic: 【BETA】esp_iot_sdk_v0.9.6_b1 released !
Replies: 22
Views: 52794

Re: 【BETA】esp_iot_sdk_v0.9.6_b1 released !

I compiled using this SDK and I still get the memcheck fail error. It does not appear to be fixed.

Scott.
by ScottR
Fri Feb 20, 2015 10:18 pm
Forum: ESP8266 SDK
Topic: Curl commands stop working after a few minutes
Replies: 2
Views: 3291

Curl commands stop working after a few minutes

I have compiled the IoT_Demo configured as a light. I have sent curl commands in both SoftAP mode and client mode (through my router) to turn the light on/off and change colours. However I have observed that in both SoftAP and client modes the chip stops responding to curl commands after a few minut...

Go to advanced search