Page 1 of 1

AT+UART Command Does not Work

Posted: Sat Feb 25, 2017 4:36 am
by biomed12
HELLO GUYS,

This is my AT version. I cant configure my uart settings using v2.0 AT instructions.

Code: Select all


AT+GMR

AT version:1.1.0.0(May 11 2016 18:09:56)
SDK version:1.5.4(baaeaebb)
compile time:May 20 2016 15:06:44
OK



When I use these instructions the output is:

Code: Select all


AT+UART=115200, 8, 1, 0, 0


ERROR


Re: AT+UART Command Does not Work

Posted: Mon Feb 27, 2017 8:11 pm
by ESP_Xutao
Hi
Your AT Command format is wrong, and the commond should not leave the space between numbers. The right version is as follow:

AT+UART=115200,8,1,0,0