AT+CIUPDATE error

borjaigot
Posts: 1
Joined: Wed Apr 18, 2018 5:06 pm

AT+CIUPDATE error

Postby borjaigot » Wed Apr 18, 2018 5:32 pm

Hi.

I was working with esp8266 (WROOM-02 module) for a few months, and 2 or 3 weeks ago, I find an issue that I couldn´t revolve yet.

I´m working with AT Firmware. The last order of WROOM-02 came from factory with 1.3.0 firmware version, and it is not valid for me, beacuse I need AT+CIPSNTPTIME command, and it is not available on 1.3.0.

So I´m trying to update with AT+CIUPDATE command and i´m getting crazy, beacuase it doesn´t works, and I don´t know why...

I have tried to update with "virgin" factory modules, with 1.3.0, and also with another modules with 1.5.0 flashed by me, but the result is exactly the same.

I hope anybody could help me, because I don´t know what to do. Thanks. ;)

This is the loop:

Code: Select all

AT

OK
AT+RESTORE

OK

 ets Jan  8 2013,rst cause:2, boot mode:(3,6)

load 0x40100000, len 816, room 16
tail 0
chksum 0x8d
load 0x3ffe8000, len 788, room 8
tail 12
chksum 0xcf
ho 0 tail 12 room 4
load 0x3ffe8314, len 288, room 12
tail 4
chksum 0xcf
csum 0xcf

2nd boot version : 1.2
  SPI Speed      : 40MHz
  SPI Mode       : QIO
  SPI Flash Size : 16Mbit
jump to run user1

Œâœ[00]ìx[02]‚nÀä>[12]rÜØònãb[0C][18]’[0C][1C]žl`[1B]ĜĒÜÃ[02]ÄØbß[03]rÜ[1B][02]„[1B]ânàcÜ8’Ü[00]l[1C]r[18][02]ŒâÜçÉ8‚Œ[1C]ò[1B] 1[0C][18]€ì[1C]r[18][02]ŒâœçÙ8‚ì[1C]ò[1B] ±[0C][18]€[0C][1C]r[18][02]ŒâœçÉ8‚[0C]Žû[1B] ±[0C][18]€l[1C]r[18][02]r[18][02]Ž[1B]Ã9l€Äž[1B]bŸä[0C][18]ŒŒbpãbà[04]   [02]rœ[1B]bÇ[18][12]lŽ#[0C][18][0E]ònî[03]ß±‚nâÃÜ€[0C] [00]ìlp[02]ÄÄ[0C]Ž[00]Œ[1C]€l[1C]ž[0C][18]‚Œ[1C]ì[0C][1C]Œ[1F]‚ŒŽ;[18][02]€[02]nü[03]ÄÎ’ÜÄb[0C][18]‚l[1C]Ž[0C]Žÿ[1B]8ÁbÀ[04]>€[02]„Ü’ÜÄb[0C][18]‚[0C][1C]|Œ[1C]r[18][02]r[18][02]
ready
AT+CWMODE=1

OK
AT+CIPMUX=1

OK
AT+CIPCLOSE=5

OK
AT+GMR
AT version:1.5.0.0(Oct 24 2017 12:03:18)
SDK version:2.1.0(ace2d95)
compile time:Oct 24 2017 15:48:02
Bin version(Wroom 02):1.5.1
OK
AT+CWJAP_CUR="xxx","xxx"
WIFI CONNECTED
WIFI GOT IP

OK
AT+CIUPDATE
+CIPUPDATE:1
+CIPUPDATE:2
+CIPUPDATE:3
+CIPUPDATE:3
+CIPUPDATE:4

ERROR

Her Majesty
Posts: 349
Joined: Mon Oct 27, 2014 11:09 am

Re: AT+CIUPDATE error

Postby Her Majesty » Tue Jun 05, 2018 2:58 pm

The UART1 TX (IO2) log may tell the reason why it fails.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest