CIPCLOSE Issue BUG is not fixed in AT version:0.22.b1.0

Berezhnoy85

CIPCLOSE Issue BUG is not fixed in AT version:0.22.b1.0

Postby Berezhnoy85 » Sun Mar 15, 2015 8:06 pm

The same problem as viewtopic.php?f=13&t=163

I am updated firmware to the latest version.
The problem is not resolved
Log attach below

Code: Select all

---------------------------------------------------------------
AT+GMR

AT version:0.22.b1.0
SDK version:0.9.5

OK
AT+CWMODE=2


OK
AT+CIPMODE=0


OK
AT+CIPMUX=1


OK
AT+CIPSERVER=1,8888


OK
0,CONNECT      ////  my app successful connect to ESP
0,CONNECT FAIL ////  my app closed (loss of connection with ESP)
          
////  why reset????

 ets Jan  8 2013,rst cause:4, boot mode:(3,7)

wdt reset
load 0x40100000, len 816, room 16
tail 0
chksum 0x8d
load 0x3ffe8000, len 788, room 8
tail 12
chksum 0xcf
ho 0 tail 12 room 4
load 0x3ffe8314, len 288, room 12
tail 4
chksum 0xcf
csum 0xcf

2nd boot version : 1.2
  SPI Speed      : 40MHz
  SPI Mode       : QIO
  SPI Flash Size : 4Mbit
jump to run user1

rlNy
ready
------------------------------------------------------------------


Waiting for fix this bug

thanks

ESP_Faye
Posts: 1646
Joined: Mon Oct 27, 2014 11:08 am

Re: CIPCLOSE Issue BUG is not fixed in AT version:0.22.b1.0

Postby ESP_Faye » Tue Mar 17, 2015 10:54 am

Hi,

Sorry for the inconvenience..

Please have a try with the attachment.
Attachments
test_at_0.22_0313_01.zip
(168.93 KiB) Downloaded 320 times

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests